23948sdkhjf

Nyt om navne: Brimas hyrer direktør fra konkursramt konkurrent

Den østjyske smede- og maskinfabrik ansætter tidligere direktør fra virksomheden Carl Fr. Nielsen, som netop har indgivet konkursbegæring.
Mandag den 25. januar indgav smede- og maskinfabrikken, Carl Fr. Nielsen fra Horsens begæring om konkurs ved skifteretten i Horsens.

Direktør for CFN Jens Holck Nielsen udtaler:

- Det er med beklagelse, at jeg måtte tage den tunge beslutning om at indgive konkursbegæring. En stærkt vigende ordreindgang har været den primære årsag til konkursbegæringen. Jeg er imidlertid glad for, at det har været muligt at fortsætte i branchen som projektleder hos Brimas.

Jens Holck Nielsen var ellers femte generation i firmaet, hvis primære opgaver var smedeopgaver i hovedsageligt rustfri stål og jern.

Administrerende direktør for Brimas, Thomas Iversen, siger:

- Vi ser situationen som en positiv udgang på en ulykkelig situation. Carl Fr. Nielsen har en flot historie med mere end 150 års erfaring inden for smedefaget. Den erfaring glæder vi os til at få del af med ansættelsen af Jens Holck Nielsen.

Brimas er underleverandør af specialopgaver til industrien i Danmark.

Virksomheden fremstiller primært specialopgaver i rustfri stål, aluminium og jern, herunder maskiner og maskindele til fødevareindustrien, trapper, gelænder, altaner osv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094