23948sdkhjf

Nyt kompressor-firma i luften

Flemming Steen Petersen og Morten V. Nielsen har begge stor erfaring fra kompressorbranchen. Nu er de gået solo og har startet firmaet Flairmo ApS.
- Vi forhandler primært kompressorer og vakuumpumper, men vi er også leveringsdygtige i lavtrykspumper, luftbehandlingsudstyr og pneumatik-komponenter, fortæller Morten V. Nielsen.

Han er firmaets salgsdirektør og ansvarlig for den kommercielle del af Flairmo. Han er handelsuddannet og kommer fra en stilling som salgschef hos kompressor-producenten JUN-AIR International i Nørresundby, hvor han har været ansat de sidste ni år.

Flemming Steen Petersen er Flairmos tekniske direktør. Han er civilingeniør og har også en fortid hos JUN-AIR International, hvor han var kunde- og kvalitetschef. Alt i alt har de to nye virksomhedsejere 16 års brancheerfaring og en god portion teknisk og kommerciel knowhow om de produkter, der er på hylderne.

Bredt produktsortiment
Der er både oliefrie og oliesmurte kompressorer og vakuumpumper at vælge imellem. Fælles for dem alle er, at de er støjsvage og har en lang levetid.

- Vi har sammensat et produktprogram, som vi er meget stolte over. Vi har hele tiden arbejdet efter et ønske om at kunne tilbyde produkter af meget høj teknisk kvalitet, med lang levetid, stor driftsikkerhed og et lavt støjniveau. Det ønske har vi fået opfyldt, siger Flemming Steen Petersen.

Det er samme ønske, der har drevet folkene bag Flairmo til at få produceret en serie af kompressorer i eget navn. Flairmo-kompressorerne er oliesmurte og nærmest lydløse. Produktprogrammet består desuden af oliefrie kompressorer og vakuumpumper fra DÜRR Technik GmbH. Der er også oliefrie kompressorer fra EKOM på programmet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079