23948sdkhjf

Kæmpeordre til Glunz & Jensen

Glunz & Jensen har fået en ordre i millionklassen på et avanceret trykplade-sorteringssystem til et af verdens største avis- og magasintrykkerier.
Flere større virksomheder inden for prepress har kæmpet om at vinde millionordren hos Singapore Press Holding, og Glunz & Jensen har været igennem en udbudsrunde mod to store tyske konkurrenter indenfor avissorteringssystemer.

Glunz & Jensen skal levere udstyr, der indeholder alt fra pladefremkaldere, punch/bendere til conveyore og stackere.

Skal levere 236 enheder
Peter Jensen, salgsdirektør i Glunz & Jensen siger:

- Vi er utroligt stolte over, at Singapore Press Holding har valgt Glunz & Jensen som leverandør. Vi skal levere 236 enheder med dertil hørende informationssystem til verdens største og mest avancerede avissorteringsanlæg. Det sker i samarbejde med vores mangeårige partner, Agfa.

Singapore Press Holding er et af de største og mest kvalitetsbevidste magasin- og avistrykkerier i verden. I Singapore udgiver Singapore Press Holding 17 aviser på fire sprog.

Produceres i USA og Slovakiet
En ordre i denne størrelsesorden har stor betydning for Glunz & Jensen. Virksomheden har i det seneste år været igennem en effektiv restrukturering og er nu godt rustet til de fremtidige udfordringer. Keld Thorsen, administrerende direktør i Glunz & Jensen siger:

- Denne ordre er en vigtig milepæl for os - vi taler her om ”state of the art” prepress automatisering, og den nye installation bliver en af verdens største og mest avancerede. Ordren er et bevis på, at vi er i front med den nyeste teknologi inden for vores forretningsområder.

Punch/bendere og sorteringsudstyret bliver produceret på Glunz & Jensens fabrik i USA, mens pladefremkalderudstyret bliver produceret på firmaets fabrik i Slovakiet. Systemerne installeres i Singapore i to faser, og første fase indledes i sommeren 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078