23948sdkhjf

Ung virksomhed forsyner pladeindustrien

Tool Denmark A/S er en ung virksomhed fra 2001, der har specialiseret sig inden for værktøj og tilbehør til pladebearbejdning. Og til trods for de få år på bagen, så har virksomheden allerede oparbejdet sig et bredt produktsortiment og en række kompetencer, der er efterspurgt i branchen.
Tool Denmark A/S er etableret i 2001 og er beliggende i Odenses nyere industrikvarter, Tietgenbyen. Værktøjsvirksomheden er topmoderne og er af dagbladet Børsen kåret som vækst-virksomhed.

I dag er Tool Denmark A/S en af de førende virksomheder inden for fremstilling af kantpresseværktøj til Skandinavien og Europa og leverer til flere af de største maskinproducenter på disse markeder.

Storleverandør til pladeindustrien
Fra basen i Odense forsyner virksomheden forbrugere af værktøj og tilbehør inden for pladeindustrien, herunder kantpresse-, stanse-, revolverstanse- og svingbukkeværktøjer.

- Derudover tilbyder vi også CNC-fræsning og –slibning op til fem meter, fortæller Per Nobel, der er virksomhedens salgschef.

Virksomheden har under eget tag en stor maskinpark, hvor de kan varetage opgaver inden for fræsning, slibning og gnistning. Derudover har de også induktionshærdeanlæg, hærde- og anløbsovne, rund- og planslibemaskiner samt udfører HGH micropolering.

Med så fleksibel en maskinpark udfører Tool Denmark næsten alle former for opgaver - det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

- Vi sætter kvalitet og service i højsædet, da vi har en klar målsætning om at give vores kunder en positiv oplevelse i forbindelse med rådgivning og køb af værktøjer, pointerer Per Nobel over for Metal Supply.

Rådgivning og højt serviceniveau
Også på servicesiden har virksomheden udviklet sig hastigt siden opstarten for knap 6 år siden.

Tool Denmark tilbyder i dag, som en naturlig del af forretningens sortiment, renovering af kantpresseværktøjer, sakseknive og stanseværktøjer.

- Værktøjer, som har kørt i produktion i mange timer bliver slidt, og derfor skal de opslibes igen, forklarer Per Nobel.

Tool Denmark A/S renoverer værktøjer inden for 24 timer ved forudgående aftale.

Læs mere om, hvad Tool Denmark kan gøre for dig på www.tooldenmark.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094