23948sdkhjf

Produktnyt: Motoman lancerer verdensnyhed

Verdens største robotleverandør, japanske Motoman, lancerer markedets eneste dedikerede svejserobot med fuldt integreret slangepakke i robottens arm.
Japanske Motoman lancerer verdensnyhed, markedets eneste dedikerede svejserobot med fuldt integreret slangepakke i robottens arm. En løsning, der samtidig giver mulighed for at arbejde med strømstyrker op til 500A, da der også er blevet plads til vandkøling i armen.

Der skal ikke længere tages hensyn til slangepakken hverken ved fiksturdesign, programmering eller produktion. Det giver åbenlyse besparelser i både tid og penge i alle faser af processen.

Den nye vandkølede svejsepakke leveres som en fuldt færdigudviklet plug & play pakke. Der kan selvfølgelig vælges strømkilder med forskellige strømstyrker, ligesom at svejsepistolen leveres i forskellige vinkler og S-form.

Udover hurtigere programmering, bedre adkomstforhold i emner og fiksturer og længere levetid på slangebundt, giver det nye system også en langt hurtigere produktion, da svejsebaner kan udføres optimalt og uden hensyntagen til.

Kilde: Motoman Robotics Europe AB, Robotcenter Danmark / http://www.motoman.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063