23948sdkhjf

Mil-Tek køber nyt domicil

Den vestjyske producent af affaldshåndteringsudstyr har købt en 16.000 kvadratmeter stor fabrik.
Den nye fabrik ligger i Ulfborg i Vestjylland og har tidligere tilhørt kontormøbelvirksomheden Jesper Office. Det skriver Børsen.

Mil-Tek har haft pladsproblemer i det nuværende domicil, som er en landejendom ved Tim uden udvidelsesmuligheder, og derfor slog direktør Kristian Skannerup til, da han fik muligheden for at overtage de 16.000 kvadratmeter.

Mere rationel produktion
- Muligheden bød sig, og så slog vi til. Selv om det måske ikke er gået ”godt” i det seneste år, så kunne det være gået værre, og vi tror da på, at det hele blomstrer op igen om et år eller to. Og nu får vi mulighed for eksempelvis at lave en mere rationel montage. Vi får faktisk i alt dobbelt så megen plads, som vi har i dag, siger Kristian Skannerup til Børsen.

Mil-Tek får dog ikke brug for alle de nye kvadratmeter. Kristian Skannerup vurderer, at virksomheden selv kan udfylde ca. 40 %, og resten vil han forsøge at leje ud.

I seneste regnskabsår fik Mil-Tek tilbagegang i omsætningen, men takket være rationaliseringer og tilpasninger lykkedes det næsten at fastholde 2008-overskuddet på 14 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094