23948sdkhjf

Millionordrer til Falck Schmidt Defence Systems

Den fynske producent af militært udstyr kom ud af 2009 med et tilfredsstillende resultat. Med en ordrebog på mere end 200 mio. kr. er der også store forventninger til 2010.
Falck Schmidt Defence Systems har gennem flere år satset på og investeret massivt i forsknings- og udviklingsaktiviteter. Og den satsning har nu, ifølge virksomhedens bestyrelsesformand, advokat Henrik Bornebusch, båret frugt:

- Gennem de sidste par år har vi arbejdet intensivt med at implementere en ny strategi, og det kan vi nu se resultaterne af. Vi har blandt andet haft stor succes med vores missilplatform, der har en løftehøjde på ca. 20 m. Den blev udviklet i 2007/2008 og er nu afprøvet med Saab’s RBS 70 jord-til-luft missiler med overvældende gode resultater, siger Henrik Bornebusch.

Tilfredsstillende resultat
Også hos virksomhedens administrerende direktør og ejer, Jan Falck Schmidt, er der stor optimisme at spore:

- Vi kom ud af 2009 med et tilfredsstillende og positivt resultat på godt 2.4 mio. kr., og de ventende projekter og ordrer, der primært omhandler eleverbare systemer til missiler og sensorer, udgør en værdi på mere end 200 mio. kr., siger administrerende direktør Jan Falck Schmidt.

Ordrerne, der først og fremmest aftages af internationale kunder inden for NATO-landene samt det danske forsvar, skal leveres hen over de næste tre-fire år, og det betyder, at den fynske militærproducent skal ansætte nye medarbejdere.

Internationale forventninger
Ifølge Jan Falck Schmidt vil de internationale relationer blive intensiveret i de følgende år.

- I 2009 underskrev vi samarbejdsaftaler med flere af de ledende internationale leverandører af kampfly til det danske forsvar, specielt Boeing og Saab. Samarbejdsaftalerne er baseret på vores teknologier og produkter og har en potentiel værdi for os på mere end 1 mia. kr., siger Jan Falck Schmidt.

Direktøren understreger, at samarbejdsaftalerne allerede har kastet Boeing-ordrer af sig til levering i løbet af 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078