23948sdkhjf

Nyskabelser inden for liftteknologien

Telemixliften TMX 8-8 er det seneste skud på stammen ind for verdens liftteknologi. Leitner er producenten bag den nye lifttype, der blev indviet i Åre i Nordsverige forud for forberedelserne til VM i alpine discipliner her i februar måned.
Liftteknologien er under stærk udvikling. Det viser tendensen fra tre af verdens førende producenter Poma, Doppelmayr og Leitner.

Senest har Leitner introduceret en ny type telemixlift, der allerede skal stå sin prøve ved VM-forberedelserne i de alpine discipliner, der holdes i Åre fra 2. - 18. februar. Det skriver Ingeniøren.

- Fordelen ved den lift er, at den har alt det bedste inden for den nye liftteknologi på alle områder - i forhold til sikkerhed, lydløshed, komfort, hurtighed og automatisering, forklarer Johan Olson, der fungerer som lift-mekaniker og har været med til at opbygge den nye telemixlift til Ingeniøren.

Han fortæller videre, at hydraulikken kan gå og liften stå stille, men den vil aldrig falde ned. Der er nemlig lavet et særligt spænd på kablet, der hele tiden reguleres og låses fast. Desuden fortæller følere om vejr- og vindforhold og sender signaler til personalet, hvis det er nødvendigt at tømme liften for folk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11