23948sdkhjf

Jagten på kinesiske kunder er gået ind

Tandhjulsproducenten Niebuhr, der er stor-leverandør til Vestas og Siemens, sætter nu kræfterne ind i kampen om at erobre kinesiske kunder.
Niebuhr Gears, der har base i Ikast, er netop kommet helt på plads i sin fabrik syd for Beijing. Oprindeligt skulle fabrikken levere tandhjul til Vestas og Siemens. Men i dag må medejer Søren Niebuhr erkende, at fabrikken i Kina, udover de planlagte leverancer til Vestas og Siemens, må rette sit fokus mod de kinesiske producenter af vindmøller.

- Vi vidste ikke fra starten, at vi skulle jagte kinesiske kunder, da vi planlagde en etablering af produktion i Kina, siger Søren Niebuhr til dagbladet Børsen.

Hvis det ikke lykkedes for Niebuhr at erobre de kinesiske kunder, må man sadle om til en anden produktion, men det tror Søren Niebuhr ikke bliver tilfældet. Han ser store fordele ved at etablere sig i Kina.

- Det er en god ide at etablere sig i Kina, for alle omkostningerne er lavere, men det er risikabelt, hvis man kun satser på én kunde, siger Søren Niebuhr om virksomhedens nye kundefokus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094