23948sdkhjf

Exhausto køber norsk virksomhed

Exhausto er blevet enige med Novema aggregater as om at købe 100 % af aktierne pr. 1. januar.
Overtagelsen af Novema aggregater as er første skridt i Exhaustos vækststrategi som blandt andet skal sikre, at man inden for få år indtager en førende rolle på det nordeuropæiske ventilationsmarked.

Novema er med en årlig omsætning på 145 mio. norske kr. en af de førende ventilationsvirksomheder på det norske marked. Virksomheden er kendt i markedet for kvalitetsprodukter med høj ydelse og er desuden meget stærke på ventilation med integrerede køleløsninger og varmepumpeteknik - et ideelt supplement til Exhaustos kompakte og energioptimerede løsninger til komfortventilation.

Mere komplet leverandør
- Vi glæder os over, at denne akkvisition blev mulig - specielt er vi glade for, at vi nu fremstår som en mere komplet leverandør til selv de helt store projekter og samtidig står fantastisk godt rustede til det forventede opsving på det norske boligmarked, siger Exhaustos direktør Steen Høier.

Også Novema aggregater glæder sig over handlen:

- Vi har store forventninger til samarbejdet fremover – vi glæder os til at udbrede vores succes i Norge til øvrige markeder i Norden, udtaler Arne Andresen, administrerende direktør i Novema aggregater as.

Kilde: Exhausto - http://www.exhausto.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078