23948sdkhjf

Lindø-center klar til start

Folkene bag det nye energiforskningscenter forventer, at det vil omsætte for 100 mio. kr. og skabe hundreder af arbejdspladser.
Fredag blev Lindoe Offshore Renewable Center officielt skudt i gang, og i løbet af foråret skal det nye center efter planen tage form. Det skriver Børsen.

Administrerende direktør for Skykon, Jesper Øhlenschlæger, der er en af idemagerne bag det nye center, vurderer, at man allerede i 2010 vil få 20-30 ansatte.

Bakkes op af tunge spillere
Han bakkes op af centrets formand Poul Nyrup Rasmussen, der også ser store perspektiver for centret. Han forklarer, at det i år er planen, at budgettet skal nå op på 30-50 mio. kr., men på sigt ser han endnu større udviklingsmuligheder.

- Alt er på plads, og opfylder centret sin funktion, så vil det skaffe hundreder, ja måske tusinder af arbejdspladser herhjemme, siger Poul Nyrup Rasmussen til Børsen.

Udover Poul Nyrup Rasmussen og Jesper Øhlenschlæger bakker flere af de største spillere fra den danske energibranche op om initiativet. Bestyrelsen består blandt andet af Lars-Erik Brenøe, personlig assistent for Mærsk McKinney Møller, Jørgen Mads Clausen, bestyrelsesformand for Danfoss, Anders Eldrup, administrerende direktør for Dong Energy, Anders Søe-Jensen, direktør for Vestas Offshore og Andreas Nauen, direktør for Siemens Wind Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094