23948sdkhjf

Grene og Donghua samarbejder

Kinas største producent af kæder har indgået et samarbejde med danske Grene.
For rigtig mange er Donghua et kendt navn inden for kæde til transport, løfte- og power transmission opgaver. Donghua er desuden OE-leverandør til mange producenter inden for materialehåndtering, landbrugsmaskiner og transportsystemer.

- For hurtigere at kunne servicere det europæiske marked, oprettede vi i 2009 et europæisk kompetencecenter i Holland med tilhørende lagerfaciliteter, udtaler salgschef for Donghua International Skandinavien, Stig Oxholm, og fortsætter:

- Vores lager har særlig fokus på specialkæder inden for transport og løftesystemer og naturligvis også standardkæder til power-transmission. Samarbejdet med Grene giver os et godt afsæt til det danske marked, takket være Grenes erfaring i at håndtere både OEM- og eftermarkedskunder.

Et nyt kort på hånden
Produktspecialist hos Grene Industri-OEM, Morten Helbo, udtaler:

- Grene har igennem mange år opbygget en stor kompetence inden for komplette løsninger, når det gælder kæder og kædehjul til powertransmission-opgaver. Ikke mindst i kraft af vores egen maskinfabrik har vi mulighed for at levere færdige, udborede kædehjul fra dag-til-dag. Herudover kan vi håndtere større serier i vores fire bearbejdningscentre. Med Donghuas europæiske lager har Grene fået yderligere et stærkt kort på hånden inden for specialkæder, fordi vi nu har mulighed for levering inden for få dage.

- Vores samarbejde med Donghua komplementerer vores nuværende kædeprogram fra Rexnord særdeles godt, da Donghua også står for kvalitet og har stor fokus på specialkæder, slutter Morten Helbo.

Kilde: Grene Industri-OEM - http://www.grene.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11