23948sdkhjf

GK Ventilationsgruppen åbner afdeling i Nordjylland

To branchekendte ansigter, Morten Pedersen og Lars Boelt, skal sørge for, at den skandinaviske indeklimakoncern kommer godt fra start i den nordlige del af Danmark.
I en tid hvor mange entreprenører slås med faldende omsætning, satser GK Ventilationsgruppen A/S fremadrettet og etablerer en ny entreprise- og serviceafdeling i Svenstrup ved Aalborg.

Etableringen bliver i første omgang med to kendte ansigter fra branchen. Afdelingsleder Morten Pedersen og serviceleder Lars Boelt kommer begge fra Bravida Danmark A/S, hvor de begge har været ansat i lignende stillinger.

Energirenoveringer
GK Ventilationsgruppen A/S er en del af den Skandinaviske indeklimakoncern GK, der arbejder med installation og service af ventilation, køl, automatik, vvs samt energi.

Specielt energirenoveringer forventes at blive et af de vigtigste områder, hvor GK Ventilationgruppen A/S er et af de kun seks firmaer i Danmark, der må udføre de lovpligtige energieftersyn af ventilations- og køleanlæg.

Erfaringer viser, at rigtig mange investeringer i energirenovering af ventilationsanlæg er tilbagebetalt i løbet af 1 til 2 år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079