23948sdkhjf

Nama skal skaffe nye kunder til JW Industri

Med overtagelsen af den østjyske maskinfabrik forventer John Winter at kunne udvide aktiviteterne i Trekantsområdet.
JW Industri har siden 1994 betjent en stor fast kundegruppe af store og mellemstore virksomheder i Midtjylland med produkter og service indenfor autoelektro, elektro og maskiner.

Men med overtagelsen af Nama har Ikast-virksomheden taget et markant skridt ind på det østjyske marked, og John Winther glæder sig til at forbedre kundegrundlaget. Sigtet er rettet mod "Trekantsområdet", fortæller direktøren.

En fint match
- Jeg kunne godt flytte Nama-produktionen til Ikast, men det er langt bedre, at maskinproduktionen forbliver i Nørre Snede Målet er at bevare Namas gamle kunder samt at hente nye kunder i området omkring Vejle og Horsens, påpeger Winther.

Daglig leder af Nama bliver 58-årige Ingolf Jensen, der tidligere var værkfører i serviceafdelingen og har været hos Nama i 38 år.

- Nu gælder det for os om hurtigst muligt at genoptage den direkte kontakt til kunder, leverandører og agenturer. JW Industri passer perfekt til os. Vi bliver et fint match, der kan supplere hinanden og dermed fremtidssikre virksomhederne. Jeg er sikker på, at vi bliver mere effektive og mere fleksible - dermed styrkes kvaliteten hele vejen rundt, siger Ingolf Jensen.

Kilde: JW Industri - http://www.jwindustri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11