23948sdkhjf

JW Industri opkøber Nama

Det fremadstormende Ikast-firma overtager den konkursramte Nr. Snede-virksomhed, der producerer og servicerer maskinanlæg til industrien.
Den 1. december 2009 blev Nr. Snede-virksomheden "Nama" erklæret konkurs. Manglende ordrer tvang det traditionsrige maskinfirma i knæ, og 17 medarbejdere blev afskediget.

Men nu er optimismen tilbage hos Nama. Virksomheden er netop blevet opkøbt af det fremadstormende Ikast-firma, JW Industri A/S.

Vil genrejse Nama
Manden bag investeringen er JW-direktør John Winther, der har overtaget Nama efter den forrige ejer, Claus Christian Bjerring.

John Winther ser frem til at genrejse Nama, som i over seks årtier har været en erhvervsmæssig institution i Nørre Snede.

- Selvfølgelig er det en satsning midt i krisen. Men jeg har store forventninger til dette projekt. Jeg tror på, at vi kan få Nama tilbage til firmaets tidligere niveau - og det vil skabe en række brugbare synergier i forhold til JW Industri samt nuværende og nye samarbejdspartnere, mener John Winther.

Ansættelser i denne uge
Han understreger, at fabrikken bevarer navnet Nama, og allerede i denne uge ansættes tre-fire medarbejdere. På sigt skal Nama huse cirka 20 ansatte på den nuværende fabrik på Spættevej.

Til gengæld flyttes administrationen til JW Industris domicil på Smedevej i Ikast. Her råder JW også over 4.800 kvadratmeter produktionslokaler.

- Genopbygningen af Nama bliver med små skridt. Ting tager tid, og vi skal først have ordrerne til at flyde igen. Vi har dog konceptet på plads, vurderer John Winther.

Kilde: JW Industri - http://www.jwindustri.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078