23948sdkhjf

Prisvinder skaber nye arbejdspladser på rekordtid

Overskud hvert eneste år og konstant udvidelse af arbejdsstyrken. Det er sjældne resultater for en dansk virksomhed i disse tider. Men det er rent faktisk, hvad vinderen af DI's Initiativpris 2009 har præsteret.
Det er Vestergaard Marine Service A/S i Frederikshavn, der vinder årets initiativ-pris. Prisen blev overrakt onsdag i Industriens Hus af HKH Prins Joachim på DI's årlige konference for mindre og mellemstore virksomheder.

Vestergaard Marine Service A/S vinder prisen i tæt kapløb med 17 vækstvirksomheder fra hele Danmark, og virksomheden har siden etableringen i 2003 formået at øge arbejdsstyrken fra tre ansatte i starten til nu knap 100 ansatte.

Imponerende vækst
Samtidig med, at det er lykkedes Vestergaard Marine Service at styre en så imponerende vækst, har virksomheden præsteret at skabe overskud hvert eneste år. Det gør indtryk i en svær tid for dansk erhvervsliv.

Vestergaard Marine Service A/S arbejder inden for reparation og vedligeholdelse af dieselanlæg på henholdsvis marine- og kraftværksinstallationer.

DI's Initiativpris 2009 blev modtaget af vinder-virksomhedens direktør, Morten Vestergaard. Prisen består af et glasmaleri, udført af Ole Werner Munck.

Kilde: Dansk Industri - http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079