23948sdkhjf

Butina fusionerer med hollandsk koncern

MPS Meat Processing Systems har købt aktimajoriteten i den danske producent af bedøvningsanlæg til svineslagterier.
Butina A/S og det 100 %-ejede datterselskab Anitec, fortsætter dog uændret som selvstændige selskaber, men MPS’ finansielle styrke ventes at kunne styrke den danske virksomhed.

- Vi er meget glade for dette aktiekøb. Butina og Anitec er gode virksomheder med meget stærke brands. Selv om Butina/Anitec og MPS har været konkurrenter, og har forskellige historier, har de altid delt samme mål: at sikre absolut kundetilfredshed ved at levere innovative, højkvalitetsprodukter og tilbyde verdensklasse service. Vi forbliver fuldt dedikerede til dette mål, siger Remko Rosman, CEO hos MPS.

- Kombinationen af MPS og Butina/Anitec er privilegerede at servicere mere end 1.900 kunder i mere end 95 lande. Dybden af vores ressourcer og bredden af vores rækkevidde er nu stærkere end nogensinde, tilføjer han.

Ejvind Kildegaard, grundlægger og CEO hos Butina siger:

- Med den MPS’ finansielle styrke, servicenetværk og innovationskraft bliver Butina/Anitec endnu stærkere partner, end vi er i dag. Dette vil gavne vores kunder gennem en bredere og dybere teknologisk base for at udvikle nye og forbedrede løsninger til kødindustrien og et forbedret engagement til innovation for at sikre næste generations teknologiske løsninger, bedre support og globale ressourcer og en finansiel stærk partner med en langsigtet vækststrategi.

Kilde: Butina - http://www.butina.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095