23948sdkhjf

Skykon etablerer produktion i Kina

Skykon har afsluttet forhandlingerne med de kinesiske myndigheder og er nu klar til at starte masseproduktion af kompositkomponenter til vindmøller.
Ifølge aftalen har Skykon overtaget en fabrik i Xuzhou i Jiangsu-provinsen, og dermed har man iværksat udviklingen af en ny asiatisk organisation.

Fabrikken i Xuzhou skal hovedsageligt producere støbeforme til vinger.

- For øjeblikket ser vi et boomende marked for støbeforme til vinger i Kina. Mange nye virksomheder går ind på det asiatiske marked, og de har alle brug for dette strategiske produktionsudstyr. Derudover udvikler mange af de etablerede virksomheder nye generationer af vinger med større kapacitet og højere kvalitet. Disse faktorer vil drive markedet i de kommende år, siger Jesper Oehlenschlaeger, CEO hos Skykon.

Gode udvidelsesmuligheder
Udover støbeformene vil fabrikken også producere en serie af fiberglaskomponenter til vinger og naceller til Skykons nuværende kunder såvel som nye kunder i regionen.

Skykon får i alt 72.000 kvadratmeter landareal til rådighed. Den eksisterende fabrik på stedet fylder 13.000 kvadratmeter, og herudover er der 4.000 kvadratmeter kontor.

Produktionen forventes igangsat i februar 2010.

Kilde: Skykon - http://www.skykon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063