23948sdkhjf

Norsk gennembrudsordre til Randers Rustfri Stålindustri

Den danske producent af ståltanke skal levere udstyr til en norsk producent af Omega-3-olie.
Ordren er et gennembrud for Randers Rustfri Stålindustri; dels fordi man har satset målrettet på at øge væksten på eksportmarkederne, og dels fordi man har arbejdet på at komme ind på oliemarkedet. Det skriver Børsen.

- Ordren er resultatet af en målrettet satsning på at levere til markedet for produktion af de sunde Omega-3-olier. Markedet vokser nu så meget, at vi alene i Skandinavien forventer en firedobling af produktionskapaciteten inden for de næste fire år, udtaler direktør Peter Sigetty Bøje til Børsen.

Mere stabil produktion
Ordregiveren er den norske koncern GC Rieber, der blandt andet producerer Omega-3-olie. Til dem skal Randers Rustfri levere et testanlæg og 23 tanke til en samlet værdi af 3,6 mio. kr.

Ordren betyder også, at der kommer mere stabilitet i produktionen hos Randers-virksomheden. Før jul blev ca. halvdelen af virksomhedens 30 medarbejdere sendt på arbejdsfordeling, men den norske ordre gør, at dette tal ikke øges yderligere.

Arbejdsfordelingen skyldes blandt andet, at store kunder som Arla og Danisco har skåret kraftigt ned for investeringerne, men også her skulle der være bedre tider på vej. I hvert fald forhandler Randers Rustfri med begge virksomheder om nye leverancer i januar og februar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078