23948sdkhjf

RIAS kommer med alternativ til glasudstillingssystem

RIAS er blevet eneforhandler af et nyt eksklusivt udstillingssystem kaldet Chyll. Glas er her erstattet med plastik, og systemet har fået titlen ”Årets Produkt 2007” i Tyskland.
RIAS har fået eneforhandling i Skandinavien af et meget eksklusive udstillingssystem. Navnet er Chyll og som det bedste alternativ til glasløsninger, har systemet netop fået titlen ”Årets Produkt 2007” i Tyskland, ligesom det tidligere er hædret med den europæiske designpris REDDOT. Denne udmærkelse gives til de bedste, mest innovative og kreative produkter, hvor funktion, kvalitet og design er i særklasse.

Med det eksklusive system Chyll kan udstillinger i bl.a. butikker, museer, showrooms, på messestande osv. fremstå i en kvalitet og elegance, der hidtil ikke er set magen. Funktionaliteten er høj, således at Chyll kan tages ned og sættes op – på nye måder. Samtidig er systemet let at arbejde med, så alle – uden særlig ekspertise eller værktøj – kan samle og skille Chyll systemet på stedet.

Dette er blot nogle af grundene til, at Chyll allerede i 2005 modtog REDDOT designprisen og lige før nytår 2006 fik den ærefulde titel ”Årets Produkt 2007” i Tyskland.

Multifunktionelle paneler og profiler, der danner eksklusive moduler
Chyll er et multifunktionelt system, der består af paneler, som fås i et væld af materialer, størrelser og farver, der igen samles med profiler i elokseret aluminium. Alle moduler leveres efter skræddersyede mål, og kunden skaber altså sit eget unikke design af systemet. Panelerne kan variere i tykkelse og overflader, kan belyses indefra, påtrykkes osv., så her er tale om et system med høj fleksibilitet og ikke mindst en sjælden grad af eksklusivitet.

Delene skubbes ind i hinanden og fikseres med en særlig lås, der sikrer hele modulet. Når alt er samlet, er der ingen synlige klæbesteder eller niveauovergange, så æstetikken er også i højsædet.

Alt dette gør Chyll oplagt til messer, hvor systemet skal sættes op og tages ned igen efter få dage. Men også til større, permanente udstillinger – som f.eks. på museer – pga. fleksibiliteten og det faktum, at en stor montre i Chyll vejer halvdelen af, hvad en tilsvarende i tyverisikret glas ville gøre. I en forretning vil Chyll egne sig godt til udstilling, da det er let at komme ind i den enkelte montre eller vitrine og skifte varen/produktet.

Klassisk vitrine, møbel, designlampe eller udstillingssystem?
Systemet, der har fået tilnavnet ”one system for all ideas”, er udviklet af Manfred Frank. Dets æstetiske skønhed gør, at det kan bruges til belysning, som rumdeler, glasvitrine med integreret belysning, designlampe, display, kube som sofabord eller til præsentation af produkter osv. ”Hos RIAS leder vi altid efter innovative produkter, så vores kunder kan skabe unikke designs. Og med Chyll må vi sige, at vi har fundet det mest eksklusive produkt på markedet. Derfor er vi naturligvis stolte af, at vi kan tilbyde Chyll til vores danske kunder”, lyder det fra Gitte Mikkelsen.

Patent- og Varemærkestyrelsen valgte Chyll Hvis man er en moderne virksomhed, skal man også udstråle det på en udstilling. Det fik Patent- og Varemærkestyrelsen til at vælge Chyll til bl.a. disk, borde og lyskasser, da de i 2006 var på messe. Løsningen blev paneler i farvet Plexiglas Satinice, som sammen med de afrundede profiler gav en elegant og flot finish.

Kilde: Rias – http://www.rias.dk

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.219