23948sdkhjf

Lincoln fylder 100 og bliver til Masytec

En af landets virksomheder inden for centralsmøring, Lincoln Danmark A/S har et mål om at stå stærkere i fremtiden. Som et led i realiseringen har virksomheden den 1. januar 2010 skiftet navn til Masytec og fået helt ny grafisk identitet. Indholdet - produkterne og medarbejdere - vil dog stadig være det samme.
I et halvt århundrede har det danskejede selskab, Lincoln Danmark A/S repræsenteret Lincoln - producent af centralsmøresystemer.

- Tiden er inde til at adskille vores navn fra et af vores agenturer. Vi er i dag mere end centralsmøring fra Lincoln. Vi markedsfører nu også mobil vejning, brandslukning, farvesystemer og smøremidler og flere produkter vil komme til, siger direktør Jesper Herløw.

Under det nye navn og den nye grafiske identitet vil Masytec udvide produktpaletten, præsentere nye produkter og agenturer samtidig med, at centralsmøresystemerne fra Lincoln stadig vil udgøre den største del af forretningen.

Lincoln Danmark har en historie, der strækker sig 100 år tilbage, hvor virksomheden hed Maskinfabrikken Nordan A/S og dengang producerede måleværktøj og Nordania skomaskiner på Blegdamsvej i København. Siden begyndelsen af 1960-erne har virksomheden arbejdet med Lincoln smøresystemer til bryggerier, slagterier, sukkerfabrikker og mange andre danske fabrikker. I dag er centralsmøring vidt udbredt i industrien og bruges nu også på entreprenørmaskiner og senest har landbruget fået øjnene op for automatiseret smøring.

Nyt navn – samme indhold
Efter en navneproces, hvor virksomhedens medarbejdere blev taget med på råd, blev navnet Masytec valgt. Masytec er sammensat ud fra de tre områder, virksomheden primært arbejder med: Maskiner, systemer og teknik. Navnet har dermed en produktlighed, som fortæller historien om virksomhedens virke.

Navneskiftet og den nye grafiske identitet skal ses som en oprustning i forhold til at stå stærkere på det fremtidige marked. Og selvom man planlægger at indtage nye forretningsområder, vil man ikke ændre på de velkendte produkter.

- Det er ekstremt vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere forstår, at vores nye identitet som Masytec ikke har nogen indflydelse på den måde, de kender os på, slutter Jesper Herløw.

Kilde: Masytec

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063