23948sdkhjf

Amerikanere ikke tilfredse med Sauer-Danfoss-tilbud

En række amerikanske advokater mener, at Danfoss’ tilbud om opkøb af den resterende aktiekapital i Sauer-Danfoss er for lavt.
En række amerikanske advokatselskaber har på vejene af en gruppe aktionærer sendt krav om højere pris for deres aktier i Sauer-Danfoss. Det skriver Børsen.

Advokaterne hævder, at Danfoss’ tilbud på 10,10 dollars pr aktie ganske enkelt ikke er godt nok, og at den danske koncern dermed ikke tilgodeser aktionærernes interesser.

Helt normalt
Børsretsekspert ved Copenhagen Business School, Caspar Rose, er ikke overrasket over udviklingen. Han forklarer, at det er helt normalt, at opkøbende virksomheder mødes med den slags krav, når selskaber afnoteres i USA.

- Advokaterne får en del af det eventuelle overskud af et krav med påstande om, at Danfoss udnytter sin rolle som majoritetsaktionær, men jeg mener ikke, selskabet bør have noget at frygte, og de bør stå fast, siger Caspar Rose til Børsen.

Det er ikke lykkedes avisen at få nogen kommentarer fra Danfoss’ ledelse, som ikke ønsker at udtale sig, så længe købstilbuddet løber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096