23948sdkhjf

Ålsrode investerer i vandskærer med Europas største højtrykspumpe

Udover vandskæreren har Ålsrode Smede- og Maskinfabrik også investeret i ny pladevalse, nye bearbejdningscentre og drejebænke.
Vandskæreren er af mærket Waterjet NC 4060 QL og er installeret med Europas største højtrykspumpe (200 HK).

- Installationen forløb planmæssigt, og maskinen lever allerede op til de store forventninger, vi havde til den og kører allerede på “højtryk”, forklarer Brian Basse fra Ålsrode Smede- og Maskinfabrik.

Ny pladevalse
Udover den nye vandskærer er der også sket andre udvidelser af maskinparken. Blandt andet har man fået en ny firevalset pladevalse fra FACCIN, Italien med en valsekapacitet op til 11 mm plade. Valsen er med forbukning fra begge sider på 8 mm i fuld længde (2.000 mm) og er monteret med et støttetårn, som gør det lettere at håndtere større emner.

Derudover er det også blevet til flere opgraderinger på fabrikkens maskinværksted, hvor kapaciteten alt i alt er blevet fordoblet. Således har man nu fem CNC bearbejdningscentre og tre CNC drejebænke.

Seneste investering er et AXA bearbejdningscenter med en X-vandring på 2.360 mm, Y-vandring på 600 mm, Z-vandring 800 mm samt en B-akse med et 90 graders fræsehoved med 2,5 graders interval.

Kilde: Ålsrode Smede- og Maskinfabrik - http://www.aalsrode.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078