23948sdkhjf

Jydepejsen flytter produktionen til udlandet

I løbet af de kommende måneder vil Holstebro-virksomheden flytte den danske produktion til sin fabrik i Slovakiet. Domicilet i Nr. Felding vil herefter udelukkende tage sig af salg, administration og lager.
Gennem de senere år har brændeovnsproducenten Jydepejsen A/S gradvist rykket dele af produktionen til Slovakiet, og kort før årsskiftet besluttede ledelsen at lukke ned for alle produktionsaktiviteter i Danmark. Det skriver Børsen.

Fremover vil domicilet i Nr. Felding ved Holstebro alene huse salg, administration og lager:

- Fremtidig vil vi som mange andre danske virksomheder være en handelsvirksomhed, og når ændringerne er gennemført, så vil vi være 15 medarbejdere her ved Holstebro, mens der i Slovakiet på vores egen fabrik og hos partneren vil være beskæftiget omkring 40 med fremstilling af Jydepejse, siger direktør Henrik Nielsen til Børsen.

Fremgang i 2009/2010
Det nyligt offentliggjorte regnskab for 2008/2009 viser et underskud på omkring 1 mio. kr. før skat, men Henrik Nielsen forventer, at det i 2009/2010 vil lykkes at hente et bedre resultat:

- Vi har brugt meget tid og mange penge på omlægningerne, og med den nye struktur, vi får, så står vi godt rustet, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062