23948sdkhjf

TRESU bygger verdens største flexotrykmaskine

TRESU Production A/S i Bjert ved Kolding er i gang med at bygge en 19-farve in-line flexotrykmaskine til en amerikansk kunde. I den forbindelse indbydes der til et åbent hus arrangement, hvor virksomheden vil fremvise en af verdens største flexotrykmaskiner.
Trykmaskinen fra TRESU er i design og koncept optimeret med specielt fokus på produktivitet, fleksibilitet samt arbejdsmiljø. Maskinen er den første i et nyt koncept, som TRESU nu tilbyder til emballageproducenter inden for segmenterne papir, karton, preprint og folie. Markedsføringen af den nye trykmaskine vil ske parallelt med de andre flexotrykmaskiner, som TRESU i dag fremstiller til en bred vifte af emballageproducenter.

Fleksibilitet og produktivitet er nøgleordene
Maskinen bliver med sine 19 trykværker en af verdens største og mest komplekse trykmaskiner. Der er i udviklingen af
dette nye maskinkoncept lagt stor vægt på høj produktionshastighed samtidig med, at trykkvaliteten er den bedste inden
for den emballageproducerende industri.

Ud over selve produktionshastigheden er der også fokus på muligheden for at fortage hurtigt jobskifte samt at materiale- og ressourcespildet holdes på et absolut minimum. Dette opnås ved hjælp af en række nye teknologiske løsninger såsom sleeveskift på raster- og klichévalserne, automatisk indstilling af trykket samt register.

Maskinen er konfigureret til at kunne håndtere vand- og solventbaserede farver og lakker såvel som UV og EB.
Desuden er det muligt at overføre store mængder farver eller lakker til substratet ved høje hastigheder pga. det kraftige
tørringsanlæg, der også kan indstilles individuelt på hvert trykværk.

Betjeningen af maskinen er i høj grad automatiseret, så personalet kan fokusere på kvalitetskontrol samt forberedelse af det næste produktionsjob. Alt dette og meget mere giver en maskine, der muliggør et meget bredt produktmix, så producenten nu er i stand til at tilbyde en bredere palette af produkter fra én og samme maskine!

Åbent hus
TRESU fremviser maskinen under en række åbent hus arrangementer i dagene d. 15. -17. januar 2007. Det er muligt at tilmelde sig åbent hus arrangementet på http://www.tresu-converting.com eller læs invitationen her.

Kilde: TRESU Production A/S – http://www.tresu-converting.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082