23948sdkhjf

Danfoss vil købe resten af Sauer-Danfoss

Danfoss meddelte tirsdag, at selskabet via dets 100 % ejede datterselskab, Danfoss Acquisition Inc., har til hensigt at afgive et tilbud på køb af de resterende aktier i Sauer-Danfoss.
Danfoss har til hensigt at tilbyde mindretalsaktionærerne i Sauer-Danfoss kontant 10,10 dollars per aktie. Den tilbudte pris svarer til en merpris på cirka 19,7 % over slutkursen for aktierne på børsen i New York den 18. december.

Værdien af den aktiepost på cirka 24,3 %, som ikke ejes af Danfoss, vurderes derfor til at være ca. 118,75 mio. dollars.

Privat ejerskab vil hjælpe Sauer-Danfoss
Set i lyset af den nuværende, svære økonomiske og konkurrencemæssige situation, som Sauer-Danfoss står over for, mener Danfoss, at privat ejerskab vil hjælpe Sauer-Danfoss til at nå sine driftsmæssige og strategiske målsætninger.

Hvis Danfoss ejer mindst 90 % af de resterende aktier efter gennemførelse af tilbuddet, har Danfoss til hensigt at foranledige Sauer-Danfoss til at indgå i en forenklet fusion, så snart det er praktisk muligt, hvorefter aktier, der ikke er omfattet af tilbuddet, vil blive indløst med kontanter, svarende til den aktiestykpris, som er specificeret i tilbuddet.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112