23948sdkhjf

Brüel Systems stormer fremad

For et par år siden gik Brüel konkurs, fem medarbejdere købte virksomheden og så gik det stærkt

Da Brüel International A/S gik konkurs for et par år siden, mistede godt 60 medarbejdere jobbet. Fire af de gamle medarbejdere besluttede sammen med med hovedinvestor Peter Jessen og Kurt Bech Christensen, som egentlig havde fået jobbet som administrerende direktør i den hedengangne virksomhed, at der var basis for at drive virksomheden videre som Brüel Systems A/S. Siden har de ikke set sig tilbage.

Forventningen til 2016 var en en omsætning på 75 mio. kr., men sådan gik det ikke.

- Vi omsatte for 120 mio. kr. og fik et overskud efter skat på 8,6 mio. kr. Det er vi mere end tilfredse med, siger Kurt Bech Christensen, som har den daglige ledelse af virksomheden.

Forventningen til 2017 er en omsætning på 160-170 mio. kr.

Flere end før konkursen
I dag er der 84 fuldtidsansatte og 10 vikarer hos Brüel Systems - et tal, som vil runde 100 i løbet af 2017.

- Vi skal have ansat flere i produktionen og salgsafdelingen og have flere teknikere og ingeniører, siger Kurt Bech Christensen, som generelt ikke har problemer med at finde kvalificeret arbejdskraft - selv om der ind i mellem kræver en ekstra indsats for at få en ingeniør til at søge arbejde i Hjørring.

Kunderne finder Brüel Systems over hele verden, og især i USA og i Europa. Sidste år fik virksomheden tillige en ordre på over 60 mio. kr. fra Australien.

- Vi sælger til en relativt lille branche, og hvis vi gør det godt et sted, har tingene det med at brede sig som ringe i vandet, siger Kurt Bech Christensen.

Genbrug og rengøring
Brüel Systems A/S sælger store og små vaskeanlæg til virksomheder, der vasker genbrugsplastickasser til fødevarer - det såkaldte pool-område.

- Vi har fem kerneområder - nemlig pool-industrien, fiskefabrikker, slagterier, mejerier og bagerier, som vi sælger vaskeanlæg til, siger Kurt Bech Christensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11