23948sdkhjf

KIV Tools ny forhandler af værktøj fra TaeguTec

TaeguTec har indgået en samarbejdsaftale med KIV Tools, der i mere end 40 år har specialiseret sig i værktøj til metalindustrien.

- Vi har været på udkig efter en samarbejdspartner, der har den samme indstilling til service og kvalitet som os, og i den dialog vi har haft med KIV Tools, kan vi konstatere, at de har et interessant kundegrundlag, og at vi har en god kemi, siger administrerende direktør for TaeguTec Scandinavia, Tom Holmgreen, der ser samarbejdet med KIV Tools som en god mulighed for at udvikle sin forretning blandt virksomheder, man hidtil ikke har været i kontakt med.

- Det vi arbejder med er teknologisk indviklet og for at kunne yde den rigtige rådgivning, skal man på et rimeligt højt niveau vide, hvad de har med at gøre, og derfor er vi i fuld gang med et uddannelsesprogram, så medarbejderne hos KIV Tools får et godt indblik i vores sortiment på 30.000 varenumre og ikke mindst en god viden om, hvordan vores værktøjer kan hjælpe deres kunder.

Ikke bare et nummer
- Vi har valgt TaeguTec, da vi gerne vil have en samarbejdspartner på højeste niveau inden for drejning, boring og fræsning med hårdmetalskær, og hvor vi bliver serviceret direkte, for det har vi brug for, og det har vores kunder brug for. Vi har fået nogle fornuftige betingelser at arbejde under, og i stedet for bare at være et nummer bliver vi taget seriøst. Det er teknisk betonet, og man skal virkelig vide noget om kvaliteter, spånbrydere og skæregeometrier, og det er slet ikke det samme som at sælge 500 skæreskiver. Derfor har vi også haft Tom Holmgreen med få flere sambesøg, og vi er i fuld gang med at få en god oplæring i TaeguTecs store program, siger Kenneth Pedersen, der er direktør hos KIV Tools.

Udover service og rådgivning går KIV Tools meget op i kvaliteten på værktøjerne.

- Alt vores værktøj er blandt det ypperste på markedet, og vi sælger kun store og anerkendte fabrikater, og her supplerer TaeguTec det, vi har i forvejen. Vi er koblet op på et centralt lager i Sverige med over 100.000 varenumre, og derfor kan vi normalt levere fra dag til dag, siger Kenneth Pedersen.

Han har store forventninger til samarbejdet med TaeguTec, men allerede nu tør han godt kalde det en succes, selvom det kun har været i gang i få måneder.

- De steder, hvor vi har kørt sambesøg, er kunderne allerede begyndt at bruge TaeguTec, så det bekræfter mig i, at vi har valgt rigtigt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078