23948sdkhjf

Succes for PanPac på svensk emballagemesse

Hos PanPac Engineering er man i disse dage ved at gennemgå de henvendelser, man fik på dette års Scanpack messe i Gøteborg i oktober.
Det har været en meget udbytterig messe for Pandrup-virksomheden og man ser frem til at komme i gang med disse projekter.

Deltagelsen på Scanpack messen er en del af PanPac Engineerings vækststrategi, hvor målet blandt andet er at styrke positionen på det svenske marked.

Godt besøgt
Salgsansvarlig for det svenske marked er Johnny Vandkrog Pedersen, og han vurderer deltagelsen på Scanpack ’09 således:

- Beslutningen om at deltage på Scanpack messen har vist sig at være helt rigtig. Vores stand var rigtig godt besøgt, og vi har fået mange leads, både fra vores eksisterende kunder, men også fra nye potentielle kunder.

- Disse leads er vi i øjeblikket ved at gennemgå, og de første reelle tilbud er allerede sendt, tilføjer han.

Turn-key løsninger
Johnny Vandkrog Pedersen mener også, at PanPac Engineering står rigtig stærkt i mange af de projekter, der er i Sverige.

- Dette skyldes vores omfattende produktprogram, der med sækkefyldeanlæg, palleteringsrobotter og folieviklere gør, at vi kan tilbyde vores kunder individuelle turn-key løsninger. Det har vist sig at være meget fordelagtigt, at det kun er et sted, kunderne skal henvende sig.

- Det er ikke alle vores kunder, der har ressourcer til at varetage projekteringen omkring automatiseringen af deres produktion, og denne del af kunderne ser det helt klart som en stor fordel, at PanPac Engineering står for hele projektet fra idé til produktionsklar totalløsning.

Kilde: PanPac Engineering - http://www.panpac.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094