23948sdkhjf

Hans Jørgensen Værktøj i nye klæder

Den 1. januar 2007 begynder en ny tid for Hans Jørgensen Værktøj. Virksomheden flytter til nye lokaler og fortsætter fra samme dato under navnet HAJO TOOL A/S.
Hans Jørgensen Værktøj flytter pr. 1. januar 2007 til nye lokaler i Vallensbæk. Det betyder, at 90 pct. af medarbejderne kan se frem til en kortere vej til arbejde.

- 90 pct. af vores medarbejdere kommer syd fra København, så det har helt sikkert været med i vores overvejelser om den nye placering af virksomheden, siger ejerleder Kim E. Larsen til Metal Supply.

Flytningen af Hans Jørgensen Værktøj kommer som følge af pladsmangel. Landets gode konjunkturer har sat sine spor i virksomheden, der har fået flere agenturer i hus, heriblandt GF Rørsave og Larzep Hydraulik.

Samtidig har det været et stort ønske at samle virksomhedens aktiviteter i ét plan. Hvor lokalerne i dag fordeler sig på to etager, bliver hverdagen noget lettere, når de nye lokaler tages i brug i Vallensbæk.

Navneforandringen til HAJO TOOL A/S, der træder i kraft samme dato, skal signalere virksomhedens fremtidige virksomhedsstruktur.

Tidligere ejer Hans Jørgensen er ikke længere en del af virksomheden, og det nye navn skal dermed signalere nye toner i den traditionsbundne værktøjsvirksomhed.

Læs mere om virksomheden på hjemmesiden www.hajo.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078