23948sdkhjf

Danfoss udpeger ny direktør for kerneforretningen

Danfoss Comfort Controls, der med hovedkvarter i Silkeborg bl.a. producerer og markedsfører de verdenskendte Danfoss radiatortermostater, får pr. 1. januar ny direktør.
Kim Christensen, 41 år, tiltræder pr. 1. januar stillingen som Senior Vice President for forretningsenheden Danfoss Comfort Controls. Han afløser Mogens Terp Paulsen, som samme dato overtager ledelsen af Danfoss' samlede aktiviteter i Kina.

Mogens Terp Paulsen har fungeret som direktør for Danfoss Comfort Controls siden 1994 og har ført forretningen frem til at være blandt de mest fremgangsrige i Danfoss.

Kim Christensen bliver medlem af divisionens ledergruppe og får rapport til President for Danfoss Heating Division, Nis Storgaard.

En af udfordringerne for den ny direktør bliver at sørge for, at de store vækstpotentialer for energibesparende teknologi bliver udnyttet i Østeuropa, Rusland og Kina, samtidig med at den velfungerende forretning i Vesteuropa videreføres med samme succes som hidtil.

Kim Christensen er civilingeniør og har en HD i marketing fra Aalborg Universitet. Han kom til Danfoss i 1990 og har tidligere haft ledende stillinger inden for varmeområdet. De seneste fem år har han været underdirektør i Danfoss Motion Controls med globalt ansvar for markedsføring og salg af frekvensomformere.

Kilde: Danfoss

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094