23948sdkhjf

Johnsens Metalteknik runder skarpt hjørne

Den sønderjyske underleverandør fylder 25 år og indvier samtidig sin nye produktionshal i Nordborg.
Den 1. januar var det præcis 25 år siden, at Alfred Johnsen grundlagde Den Gamle Smedie i Lambjergskov. I 1989 skiftede man navn til det mere moderne Johnsens Metalteknik A/S.

I 1997 overtog Alfred Johnsens datter Tina og ældste søn Preben virksomheden, og i dag er det stadig de to, der styrer begivenhederne i Nordborg.

Fabrikken er blevet udvidet
Siden begyndelsen i 1985 har der været fart på, og ved flere lejligheder har det været nødvendigt med udvidelser hos den sønderjyske underleverandør.

Senest har man udvidet fabriksarealet med yderligere 484 kvadratmeter, så man nu totalt råder over 1.511 kvadratmeter.

- Det var selvfølgelig lidt ubelejligt, at udvidelsen kom midt i finanskrisen, men nu er vi godt rustet, når konjunkturerne atter vender, og der er også skabt plads til at udvide maskinparken, forklarer Tina Johnsen.

Åbent hus
Indvielsen af den nye produktionshal falder sammen med jubilæet, og Nordborg-virksomheden ønsker naturligvis at fejre begge begivenheder.

- Derfor holder vi åbent hus fredag den 15. januar, hvor man vil kunne se vores nye faciliteter. Der vil selvfølgelig også være underholdning og lidt godt til ganen, slutter Tina Johnsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079