23948sdkhjf

Danfoss lukker fabrik i Tyskland

Danfoss-koncernen lukker den tyske fabrik i Korntal-Münchingen og flytter produktionen af Petrol Valves til Kina, mens aktiviteterne på Fluid Control Solutions flyttes til Kolding.
Danfoss har besluttet at flytte produktionen af Petrol Valves og Fluid Control Solutions fra Korntal-Münchingen, Tyskland. Flytningen påbegyndes straks og forventes at være på plads i løbet af første kvartal af 2007.

Produktionen flyttes
Produktionen af Fluid Control Solutions flyttes til Kolding, og produktionen af Petrol Valves flyttes til Wuqing, Kina.

Industrial Automations salgs- og teknikfunktion for Petrol Valves flytter til Danfoss Bauers faciliteter i Esslingen. Der oprettes en ekstra teknikfunktion i Kina.

Produktstyrings- og teknikaktiviteterne inden for Fluid Control Solutions vil også fremover være placeret i Esslingen. Dette vil være en del af det første center i et globalt netværk af centre, der skal levere løsninger, og som fortsat er tæt på kunderne, der for øjeblikket primært er placeret i EMEA-region.

50 medarbejdere er berørte af situationen
Lukningen af fabrikken i Korntal-Münchingen (Stuttgart) vil få betydning for cirka 50 medarbejdere. 31 vil fortsætte i deres job i Esslingen, som er en af de nye lokationer, og der vil blive oprettet et jobkontor som led i bestræbelserne på at finde beskæftigelse til resten af medarbejderne.

- Vi har udviklet et stærkt, engageret team i løbet af de seneste år. Ved at flytte hele teamet til Esslingen kan vi fortsætte med at få Industrial Automation til at vokse lige så stærkt, som vi har gjort i de senere år, siger Andreas Dobratz, Senior Director.

- Flytningerne bevirker, at vi er bedre stillet med hensyn til omkostnings-niveauet, da vi kan udnytte synergierne bl.a. via optimeret brug af produktionsfaciliteterne, siger Søren Eskildsen, Vice President, Danfoss Automatic Controls. Han forklarer, at dannelsen af et center, der udbyder løsninger, vil styrke koncernens service til globale kunder samt konkurrenceevnen.

Wuqing bliver det fremtidige produktionscenter for Petrol Valves globalt, mens Kolding bliver det globale center for Fluid Control Solutions.

Kilde: Danfoss – http://www.danfoss.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125