23948sdkhjf

Vestfrost fravalgte Kina på grund af afstanden

Da Vestfrost skulle afgøre, hvortil virksomhedens produktion skulle flyttes, var Kina længe inde i billedet. Men afstanden mod øst blev for stor og det endelige valg faldt på Tyrkiet.
Køleskabsproducenten Vestfrost droppede efter et års overvejelser alle tanker om Kina. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

- Vi har kigget meget på Kina og besøgt adskillige producenter derude. Men for os faldt regnestykket negativt ud i forhold til de fordele, vi har fået i Tyrkiet, siger adm. direktør Torben Sørensen, Vestfrost, til avisen.

Fordelene ved Tyrkiet er bl.a. den korte afstand, og landet er endvidere valgt på det høje uddannelsesniveau, der fuldt ud matcher det vestlige. Derudover har kulturen spillet en væsentlig rolle for Vestfrost, der lægger meget vægt på en god mentalitet.

Desuden har det for Vestfrost været afgørende at finde en strategisk partner i det land, som produktionen skulle flyttes til. Tyrkiske Vestel er den ideelle partner for den danske producent, understreger Torben Sørensen i avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093