23948sdkhjf

Rias afleverer årsregnskab påvirket af afmatning

På trods af finanskrisen fastholdt Rias et lille overskud i 2008/2009.
Af rapporten fremgår det blandt andet, at omsætningen var 223,2 mio. kr. mod 294,1 mio. kr. året før. Bruttoresultatet faldt med 22,8 mio. kr. til 66,6 mio. kr., og årets resultat før skat blev 2,8 mio. kr. mod 18,0 mio. kr. året før.

Koncernen forventer i 2009/2010 et resultat før skat i intervallet 2-6 mio. kr. Markedet vil også i 2009/2010 være præget af usikkerhed.

- Vi har set en afmatning i flere af de brancher, som vi er leverandør til. For at fastholde konkurrencedygtigheden har vi fortsat trimningen af organisationen og investeret i moderne og effektivt produktionsudstyr, siger administrerende direktør Henning Hess.

I årets løb har datterselskabet Nordisk Plast desuden taget helt nye lager- og administrationsbygninger i Assentoft i brug, og virksomheden står derfor godt rustet i konkurrencen i de år, der kommer, mener direktøren.

- Blandt lyspunkterne i et vigende marked har vi set en fortsat positiv udvikling inden for gør-det-selv produkter til byggemarkederne, og der har også åbnet sig andre muligheder indenfor viskom- og industriområdet. Men grundlæggende er vi stærkt påvirket af den kraftige opbremsning i samfundsøkonomien, siger administrerende direktør Henning Hess.
Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109