23948sdkhjf

Store vækstplaner hos Gruber

Værktøjsfirmeet Gruber i Haderslev vil fordoble antallet af ansatte og har både nye kunder og nye eksportordrer på tapetet.
Den nye ejer af værktøjsvirksomheden Gruber i Haderslev, Poul Bek, har store planer.

Han håber på, at fordoble antallet af ansatte fra tyve til godt fyrre over de næste 3-5 år. Derudover forhandler Poul Bek i øjeblikket med et stort internationalt firma, og dertil kommer en række nye, store eksportordrer.

Poul Bek har overtaget den 32 år gamle virksomhed i et glidende generationsskifte og har sideløbende fusioneret med det lokale værktøjsfirma Fraefel og pr. 1. januar 2010 kommer endnu en virksomhed under Grubers vinger.

- Enten slår man sig sammen, eller også har man det svært, siger Poul Bek om den nuværende situation i branchen.

W. Homann går sammen med Gruber
Pr. 1/1-2010 overtager Gruber virksomheden W. Homann A/S i Herlev. Homann fremstiller avancerede stanse- præge- og omrulle-værktøjer til bl. andet emballageindustrien. Produktionen flyttes til Haderslev sammen med 2 medarbejdere.

Adm. Direktør ved W. Homann A/S, Ulrich Homann fortsætter hos Gruber som salgsingeniør, med ansvar for sit hidtige forretningsområde i Danmark, og som helhed for Skandinavien.

Med fusion og opkøb er Gruber specialist i præcisionsværktøjer til plaststøbning og konservesdåser samt i værktøj til medicinalindustrien.

Kilde: JydkseVestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078