23948sdkhjf

Sauer-Danfoss giver ejere en ekstra julegave

Danfoss-koncernen får en forsinket julegave 12. januar 2007, når den modtager cirka 17 millioner kroner. Det er udbetaling af kvartalsdividende fra Sauer-Danfoss, som Danfoss ejer 38,5 procent af.
Sauer-Danfoss Inc. har fra bestyrelsens side annonceret, at der deklareres en dividende på 0,16 amerikanske dollars pr. aktie for fjerde kvartal, der slutter den 31. december 2006. Dividenden er sat til udbetaling den 12. januar 2007 for aktionærer registreret pr. 29. december 2006.

Det er det 35. kvartal i træk, at man udbetaler dividende, siden virksomheden blev registreret på børsen i maj 1998.

Sauer-Danfoss Inc. er førende i verden med hensyn til design, fremstilling og salg af hydrauliske, elektriske og elektroniske systemer og komponenter, der hovedsageligt anvendes til mobilt udstyr.

Sauer-Danfoss, med ca. 9.000 ansatte i hele verden og en omsætning på mere end 1,7 mia. amerikanske dollars har salgs-, produktions- og konstruktionsfaciliteter i Europa, Nord- og Sydamerika samt i Asien og Stillehavsregionen. Virksomhedens hovedkontorer ligger henholdsvis i nærheden af Chicago i Lincolnshire, Illinois, USA og i Neumünster, Tyskland.

Kilde: Sauer Danfoss Inc. – http://www.sauer-danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094