23948sdkhjf

Fortsat høj vækst og ekspansion i V. Løwener A/S

V. Løwener fortsætter væksten og ejerleder Niels Barfod Jakobsen regner med at runde en omsætning på 230 millioner kroner i år. Virksomhedens nye ativiteter i Sverige og Norge ser også lovende ud.
Der er fortsat rigtig gang i forretningen hos Glostrupfirmaet V. Løwener A/S, som i 2006 deltog aktivt med ny stand på Metalmessen samt på Automatik i Brøndby. Her blev to af firmaets tre aktivitetsområder, Maskinteknik og Procesteknik fremvist med de seneste nyheder inden for deres respektive specialfelter.

- Allerede i 2004 kom vi ind i en god gænge og har siden haft en markant omsætningsfremgang på over 50 pct. Vi regner derfor med at runde en omsætning på knap 230 millioner kroner i år, beretter administrerende direktør og ejer Niels Barfod Jakobsen.

Automation er nu en nødvendighed
Der bliver investeret som aldrig før i automationsløsninger og præcisionsmaskineri til at opgradere dansk industriproduktion, lyder direktørens vurdering. Ligeledes er tendensen lige nu, at mange virksomheder jo mangler arbejdskraft, og hvad er så løsningen, hvis man ikke kan skaffe de nødvendige medarbejdere? Ja, en af dem er jo at investere yderligere i maskineri og automatisere sig ud af dette akutte problem, således at man på sigt, med eksisterende eller mindre bemanding, kan producere konkurrencedygtigt og følge med den fortsat stigende efterspørgsel.

Anlægssiden rykker også
Løwener A/S har udover de to industriafdelinger en entreprenørafdeling, der ligeledes nyder godt af opsvinget inden for bygge og anlægssiden i disse år. Markedet for entreprenørmateriel er i høj vækst, og Løwener leverer da også massevis af maskiner ud hver dag, herunder de velkendte mærker som Bomag vejtromler (de store gule man ser på de fleste motorvejsstrækninger, der p.t. er under udbygning/renovering) samt ikke mindst de orange Kubota minigravere, som ses på næsten enhver anhænger rundt om i landet.

V. Løwener nu også i Sverige og Norge
Som led i ekspansionsplanerne for Norden, har Løwener nu etableret selskaber i henholdsvis Helsingborg og Oslo.

Allerede fra etableringen i maj måned har henholdsvis Løwener AS og Løwener AB begge oplevet stor aktivitet og en pæn ordreindgang på de to nordiske markeder.

Selskaberne, der har overtaget flere salgsrettigheder i Skandinavien, vil i første omgang beskæftige sig med levering af løsninger og service inden for overfladeteknik og autoudstyr. Herefter vil produktpaletten løbende blive udvidet, i takt med den forventede og fortsatte positive udvikling.

Opsvinget fortsætter
Løwener forventer fortsat stigende aktiviteter i 2007, ikke mindst på de nye markeder i nord, men også som følge af den øgede fokus omkring optimering og automatisering af det danske industriapparat.

Kilde: V. Løwener A/S - www.loewener.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065