23948sdkhjf

Vald. Birn hædres for sit arbejdsmiljø

En af Holstebros store Metal-arbejdspladser Vald. Birn A/S er blandt de fire vindere af Arbejdsmiljø-Prisen 2006. En pris, der blev uddelt i går på Arbejdsmiljødagen.
Vald. Birn, der har 1.000 medarbejdere, er indstillet af Nordvestjysk BST til prisen inden for kategorien Muskel- og skeletbesvær.

Dommerkomiteen roser Vald. Birn for, at man med teknologisk fremsyn kan nedsætte arbejdsmiljøbelastningerne blandt andet i forhold til muskler og skelet.

I begrundelsen hedder det:

- I denne virksomhed inden for jernindustrien, som traditionelt har meget krævende arbejdsmiljø, er der gennemført en systematisk indsats for at mindske den fysiske belastning, hvilket har medført kraftigt reduceret sygefravær. Dommerkomiteen giver Arbejdsmiljøprisen 2006 til Vald. Birn for deres arbejde med både indretning og hjælpemidler, som kan afpasses individuelt.

Dommerkomiteen kalder det særligt eksemplarisk, at der løbende er fulgt op på arbejdsmiljøet med en såkaldt "rullende arbejdsplads-vurdering".

Også NCC, Kolding Kommune og DSB modtog i går en pris for deres indsats mod at forbedre arbejdsmiljøet på henholdsvis ulykker, støj og psykisk arbejdsmiljø.

Arbejdsmiljørådet har indstiftet ArbejdsmiljøPrisen som et målrettet nationalt projekt for at forbedre det danske arbejdsmiljø. Op til en tredjedel af det danske sygefravær menes at stamme fra dårligt arbejdsmiljø.

Kilde: Dansk Metal – http://www.danskmetal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091