23948sdkhjf

Gertsen & Olufsen får gennembrud i Brasilien

Med en ordre på vibrationskompensatorer til i alt ni nybyggede skibe har den danske marinespecialist Gertsen & Olufsen fået et afgørende gennembrud på det voksende brasilianske marked.
Gertsen & Olufsen har opnået sin første ordre på elektriske vibrationskompensatorer til den voksende brasilianske skibsindustri. Hørsholm-virksomheden skal levere kompensatorer til de første ni skibe i en serie på i alt 160 planlagte nybygninger. De mange skibe bygges i et massivt investeringsprogram, der først og fremmest er målrettet Brasiliens ekspanderende olie- og gasindustri under navnet PROMEF 1+2.

- Der er ikke tvivl om, at vi skal hente en betydelig del af vores fremtidige vækst udenfor de helt traditionelle markeder. Det brasilianske skibsmarked er uhyre interessant, ikke mindst på langt sigt, og vi er selvsagt glade for denne ordre, der er med til at sikre os en god position, siger Jens Ulrik Nielsen, produktdirektør hos Gertsen & Olufsen.

Gertsen & Olufsen regnes i marinekredse som en global markedsleder indenfor elektrisk vibrationskompensering med mere end 300 skibsinstallationer og 50 landbaserede kraftværksinstallationer. Derudover er virksomheden global markedsleder indenfor biologisk rensning af spildevand på skibe og offshore.

Thorsten Larsen-Seul, administrerende direktør i Hørsholm-virksomheden, peger på, at BRIC-landene – Brasilien, Rusland, Indien og Kina – spiller en stadigt mere betydende rolle i den maritime industri, hvilket tidligere på året fik Gertsen & Olufsen til at etablere en repræsentation i Shanghai.

- Vi oplever også en betydelig øget interesse og ikke mindst afsætning i Kina af en række af vore produkter. Og vi kan se, at markedet vokser, siger Thorsten Larsen-Seul.

Gertsen & Olufsen fik tidligere på året en aftale om levering af vibrationskompensatorer til det kinesiske statsrederi China Shipping. Ordren, der løber op i et tocifret millionbeløb, omfatter kompensatorer til i alt otte 300.000 dwt nybygninger i Dalian Shipyard i det såkaldte Disc 3000-projekt.

Kilde: Gertsen & Olufsen - http://www.g-o.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078