23948sdkhjf

Kvisgaards Maskinfabrik på opkøb

Kvisgaards Maskinfabrik styrker sit forretningsområde inden for aluminiumsbearbejdning ved køb af aktiemajoriteten i Davidsen CNC A/S, der fortsætter som selvstændigt selskab.
- Hos Kvisgaards Maskinfabrik har vi mærket en stigende efterspørgsel for avanceret bearbejdning i aluminium, og for hurtigt at kunne tilfredsstille kundernes behov, har vi valgt at foretage et strategisk opkøb, fortæller direktør Kim Kvisgaard.

- Efter en skanning af markedet var vi ikke i tvivl om, at Davidsen CNC var den rette, fordi virksomheden har markant spidskompetence inden for bearbejdning af aluminium og en kultur, der passer godt til os. Netop det forhold, at de to virksomhedskulturer har meget til fælles, var afgørende for købsbeslutningen, da det medfører et kort integrationsforløb.

Forventer store synergier
Davidsen CNC fortsætter som et selvstændigt selskab med Kim Kvisgaard som administrerende direktør. De nuværende ledere, Bo og Søs Davidsen, fortsætter som aktionærer og i den daglige drift. Der forventes et tæt samarbejde og store synergier mellem de to virksomheder. Sammen dækker de bredt fra små til store emnestørrelser i mange slags metal- og plasticmaterialer, og med flere supplerende ydelser som elektronstrålesvejsning, sølvlodning, glasblæsning og ultralydsrensning. Bo Davidsen, der grundlagde Davidsen CNC tilbage i 1990 siger:

- Vi stod over for at skulle lægge nye planer for virksomhedens fremtid, og henvendelsen fra Kvisgaard kom derfor på et godt tidspunkt. Med det nye samarbejde har vi fået en solid platform til fortsat vækst og et generationsskifte af virksomheden.

- Jeg er især glad for, at vi, med Kvisgaards Maskinfabrik i ryggen, får tilført værdifuld viden om projektledelse, kvalitetssikring og fuld måleteknisk dokumentation, som var områder, vi ønskede at udvikle.

Kilde: Kvisgaards Maskinfabrik - http://www.kvisgaard.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078