23948sdkhjf

Gigantordre til LM Glasfiber

Vingeproducenten skal levere vinger til op mod 477 vindmøller i Canada som en del af en langsigtet aftale med REpower Systems AG.
LM Glasfiber og REpower Systems AG har underskrevet en langsigtet leveranceaftale, som omfatter levering af op mod 954 MW eller vinger til 477 vindmøller til fem vindmølleparker i Quebec, Canada. Vindmøllerne skal installeres fra 2011-2015, og vingerne vil blive produceret på LM Glasfibers eksisterende fabrik i Gaspé, Canada, fra 2011.

- Vi er glade for at kunne forlænge vores lange samarbejde med LM Glasfiber. LM Glasfibers nøglekompetencer og globale tilstedeværelse gør det muligt for os at udvide vores forretning på det strategisk vigtige nordamerikanske vindenergimarked og hurtigt udvide vores forsyningskæde, siger Lars Rytter Kristensen, Chief Supply Chain Officer (CSCO) i REpower.

LM Glasfibers VP Salg og Marketing Ian Telford tilføjer:

- Denne kontrakt markerer en forlængelse af vores lange partnerskab med REpower, og vi er glade for, at vores stærke tilstedeværelse på det nordamerikanske vindenergimarked nu bidrager til REpowers udvidelse i denne region. For LM Glasfiber øger denne kontrakt vores langsigtede synlighed i Canada og sikrer vores engagement i lokalområdet.

Fabrikken i Gaspé, Canada, var LM Glasfibers anden nordamerikanske fabrik, da den åbnede i 2006. Virksomheden har siden da fordoblet sin samlede kapacitet i regionen med åbningen af sin tredje fabrik i Little Rock, Arkansas, i 2008. LM Glasfiber gik ind på det nordamerikanske marked for over ti år siden, da virksomheden åbnede en fabrik i North Dakota, USA.

Kilde: LM Glasfiber - http://www.lmglasfiber.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08