23948sdkhjf

Glunz & Jensen præsenterer ny direktør

Glunz & Jensen A/S har pr. 1. januar 2010 ansat Keld Thorsen som ny administrerende direktør.
Keld Thorsen, 47 år, kommer fra en stilling som direktør hos Linderberg Group og har tidligere været administrerende direktør i bl.a. Strålfors Information Logistics samt Avery Dennison (Danmark og Frankrig). Derudover har han i en årrække været ansat i EAC graphics i Asien i forskellige ledende stillinger, senest som salgschef i EAC graphics i Hong Kong og Sydkina.

Keld Thorsen har således i de seneste 20 år arbejdet i internationale virksomheder og har stor erfaring med ledelse og udvikling af sådanne virksomheder. Keld Thorsen har endvidere gennem årene opnået en bred ledelsesmæssig erfaring - blandt andet inden for salg og marketing samt produktion.

Keld Thorsen er uddannet akademiingeniør af maskinretning fra DTU og har en MBA fra IMD.

Konstitueret direktør fortsætter i direktionen
Med ansættelsen af Keld Thorsen får direktionen og ledelsen en stærk kommerciel styrkelse til fremtiden i et omstruktureret Glunz & Jensen, der nu er i fremgang. Per Birk-Sørensen, der siden 4. juni 2009 har været konstitueret administrerende direktør, fortsætter som CFO i Glunz & Jensens direktion.

Der er over den seneste periode sket en væsentlig omstrukturering af Glunz & Jensen med henblik på at tilpasse virksomheden til de nuværende vanskelige markedsforhold og opnå en væsentlig forbedring af indtjeningen. Med udviklingen i 1. kvartal 2009/10 er Glunz & Jensen på rette vej og opnåede et positivt driftsresultatet (EBITA) på 1,7 mio.kr. og et resultat på 0,7 mio.kr., ligesom der blev opnået et positivt cash flow fra driften.

Den nye direktion vil i den kommende tid stå i spidsen for den videre optimering og udvikling af Glunz & Jensen.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079