23948sdkhjf

Flextek henter ny direktør hos Delaval

Peter Jørgensen overtog posten som ny administrerende direktør hos Flextek 1. april. Han kommer med ledelseserfaring fra Delaval og Dansk Overflade Teknik.

Maskinforhandleren Flextek fra Hedensted har fået ny administrerende direktør.

Det er Peter Jørgensen, der kommer fra en direktørstilling hos malkerobotvirksomheden Delaval i Kolding, og som tidligere har været direktør i Dansk Overflade Teknik.

Flextek forhandlinger i Danmark blandt andet japanske Okuma, Star og Yazda, italienske FPT, tyske Chiron, og fra Taiwan blandt andet YCM.

Peter Jørgensen er uddannet ingeniør i 1993, og har udover Delaval og Dansk Overflade Teknik også arbejdet hos Skako, Rynkeby og Crisplant.

Flextek annoncerede tilbage i december 2016, at de var på jagt efter en ny adm. direktør som efterfølger til Henning Dam, der fortsætter som salgschef med ansvar for den interne og eksterne salgsafdeling med i alt 11 ansatte.

Henning Dam har tidligere forklaret til Jern & Maskindustrien, at direktørskiftet sker som en konsekvens af, at det ikke afspejles på bundlinjen, at Flextek har øget omsætningen.

Flextek skifter direktøren ud

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.314