23948sdkhjf

Erhvervsorganisation ansætter ny direktør

Tidligere journalist bliver øverste chef for Arbejdsgiverne.

 Den 45-årige journalistuddannede Mads Graves bliver fra 1. maj administrerende direktør for arbejdsgiver- og brancheorganisationen Arbejdsgiverne.

Han kommer fra et job som chefrådgiver hos Center for Ledelse i København og har tidligere arbejdet som journalist, nyhedschef, kommunikationschef samt leder i den kommunale sektor og uddannelsesverdenen.

Som administrerende direktør hos Arbejdsgiverne skal Mads Graves fortsætte og forstærke organisationens fokus på at forbedre medlemsvirksomhedernes vilkår i forhold til konkurrence, regler og krav.

 - Med ansættelsen af Mads Graves får vi en direktør, der har stor og bred ledelseserfaring og en person, der er vant til at fokusere på resultater og kundetilfredshed. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Mads og er sikker på, at vi har fået en direktør med den rette balance af udvikling og fokus på organisation og medlemmer, udtaler Fleming Frederiksen, der er formand for Arbejdsgiverne, i en pressemeddelelse.

Uddannet journalist
Mads Graves Larsen har en fortid hos A.P. Møller og på jurastudiet, inden han i 2002 blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Fra 1996 arbejdede han hos TV2 i Odense og blev i 2000 ansat på Fyens Stiftstidende som reporter.

Han nåede også at være nyhedschef på Radio 3 og fyens.dk, inden han i 2006 startede som kommunikationschef i Odense Kommune.

Tre år senere blev han først udnævnt til vækstchef og kort efter til Udviklingsdirektør i Odense Kommune. I forbindelse med etableringen af det fælleskommunale aktieselskab Udvikling Fyn A/S blev Mads Graves i 2011 administrerende direktør for den ambitiøse erhvervssatsning. Det job forlod han for at dyrke sin egen konsulentforretning, indtil han i efteråret 2014 blev ansat som chef for ledelse og organisation på Professionshøjskolen University College Sjælland.

Siden 1. januar i år har han været i sin nuværende stilling, som han altså nu forlader til fordel for Arbejdsgiverne.

Uden direktør siden februar
Arbejdsgiverne har stået uden øverste chef siden februar, hvor Jani Lykke Methmann stoppede til fordel for et job som direktør for Væksthus Syddanmark i Odense.

Arbejdsgiverne er arbejdsgiver- og brancheorganisation for 2.000 virksomheder inden for industri-, el-, og VVS-branchen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094