23948sdkhjf

Specialydelser skal sikre yderligere vækst hos NSK

Hos virksomheden Nordisk Svejse Kontrol kan man bryste sig af titlen Gazellevirksomhed 2009 med en vækst på 578%. Nu ser man fremad og håber at en satsning på special-ydelser kan løfte virksomheden yderligere.
Hos Nordisk Svejse Kontrol (NSK) med afdelinger fordelt i det ganske land har man gazelleprisen i hus – og det for en vækst på 578% over de seneste år. Det glæder direktør Niels Madsen, der ikke et øjeblik er i tvivl om, hvad succesen og den voldsomme vækst skyldes.

Service vigtigere end pris
Den kan lyde banalt – og det er det nok også – men det gør det ikke mindre sandt. Hos NSK har det ikke været prisen, der har været styrende for om kunderne stod på spring.

- Jeg er overbevist om, at det er den gode service, siger Niels Madsen til Metal Supply.

- Vi bestræber os på at løse kundens problemer, så godt og hurtigt som muligt, og det skal man ikke kimse af. Jeg tror ikke, det er priserne siger han, selvom virksomheden ligger i den billigere ende af registeret.

Han er dog klar over, at kunderne lige nu og her også skæver lidt til priserne, inden der gives hånd på aftalen.

Specialydelser skal skabe fremtiden
Niels Madsen erkender overfor Metal Supply, at man i år ikke har vækstet helt så meget som tidligere, men kan dog alligevel fortælle om en vækst på omkring 10%. Han tror da også på, at der kommer til at ske ting og sager på vækst-fronten næste år.

- Jeg håber, at vi får mere vækst at se næste år. Vi er begyndt at satse på specialydelser, såsom en ny undersøgelsesmetode baseret på ultralysskanninger af svejsninger og så har vi fået godkendt en industriel tilkomst-teknik, vi kan anvende på borerigge, kraftværker og vindmøller, så der kan spares mange penge på lifte og stilladser, fortæller han til Metal Supply.

Sidst på samtalen, hvor snakken falder på de ansatte, slår han fast, at man for nuværende hverken påtænker at fyre eller ansætte folk.
- Det er godt, som det er nu, siger han på vanlig vestjysk maner, men vil ikke afvise, at der kan komme ansættelser på tale et godt stykke inde i 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094