23948sdkhjf

Nyt agentur til Hans Buch

Hans Buch A/S præsenterer nyt agentur inden for gasdetektering, både stationær og transportabel, på det danske marked.

Hans Buch A/S skal fremover repræsentere engelske Crowcon Detection Instrument på det danske marked. Det oplyser Hans Buch A/S i en pressemeddelelse.

Gennem 45 år har Crowcon udviklet og fremstillet produkter indenfor både stationære og transportable gasdetekteringsløsninger, som sikrer medarbejderne inden for en lang række industrier, herunder det maritime område, olie/gas, vand- og fødevareindustrien.

Den brede samarbejdspartner
Crowcon har valgt at lade Hans Buch A/S repræsentere sig på det danske marked, da de søgte en samarbejdspartner med et bredt program til både den danske procesindustri og det maritime område, der netop matcher Crowcons brede produktprogram:

- Vi er stolte over at være blevet udpeget som officiel dansk distributør af Crowcons produkter, da vi tror på Crowcons produkter og deres kvalitetsløsninger, som kommer vores kunder til gode - om det er på en boreplatform, et rensningsanlæg, en restauration eller hos landmanden, udtaler divisionschef Poul Fussing.

- Hos Hans Buch ser vi derfor frem til at præsentere og repræsentere Crowcons kvalitetsprodukter på det danske marked, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.659