23948sdkhjf

Overblik over metal-miljøet

Fyraftensmøder over hele landet skal hjælpe metal-virksomhederne med at få styr på de stadigt ændrede krav til arbejdsmiljøet.
I slutningen af januar og begyndelsen af februar indleder Ledernes Hovedorganisation, Dansk Industri samt CO-industri en række fyraftensmøder landet over med titlen: Styr på arbejdsmiljøet - støj og ulykker".

Baggrunden er, at der løbende kommer nye og ændrede krav til arbejdsmiljøet i virksomhederne inden for jern- og metalbranchen. Virksomhederne kan som en følge heraf opnå store fordele ved at arbejde systematisk med arbejdsmiljøet i virksomheden og holde sig løbende orienteret om, hvordan de kan leve op til kravene om et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Den største fordel er naturligvis at arbejdsmiljøet bliver bedre på virksomheden, og risikoen for arbejdsulykker og sygefravær bliver mindre.
DI, CO-industri og Lederne udvikler løbende brancherettede værktøjer, som med fordel kan bruge for at leve op til kravene - blandt andet om bekæmpelse af støj og forebyggelse af ulykker, en informationspjece om mangan samt et værktøj til opnåelse af arbejdsmiljøcertifikat.
Værktøjerne vil blive præsenteret og uddelt på fyraftensmøderne.

Fyraftensmøderne er både for arbejdsgivere, ledere, sikkerheds- og tillidsrepræsentanter. Det er gratis at deltage i fyraftensmøderne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141