23948sdkhjf

Produktnyhed fra Kemppi

Finske Kemppi går endnu en gang forrest i udviklingen af svejsemaskiner – denne gang med hurtigt robotsvejseudstyr.
Den nye Kemparc Synergic serie er ned til mindste detalje udviklet til de specielle krav som svejseautomation stiller - med særlig vægt på hurtig reaktionstid.

Kravene til robotsvejsningsudstyr afviger på mange måder fra de krav, der stilles til manuelt svejseudstyr. Svejsningerne er typisk små og tager kun et par sekunder, til gengæld skal svejserobotten lave tusindvis af dem om dagen.

- Et så højt svejsetempo kræver ekstrem hurtig kommunikation mellem det system, der styrer selve robotten, og systemet der styrer svejseudstyret, fortæller Kemppis direktør i Danmark Steen Bergstrøm.

I udviklingen af Kemppis nye Kemparc Synergic serie er der lagt vægt på hurtig reaktionstid og pålidelig trådfødning, hvilket spiller en vigtig rolle for at øge produktiviteten. Den mindste forbedring i reaktionshastigheden betyder en stor forbedring samlet set, når robotten udfører den samme bevægelse 1000 gange hver dag.

Små kompakte moduler
Kemparc Synergic serien omfatter kontrolpanel, tre strømkilder og den lille DT 400 trådboks, der er udstyret med det nye DURATorque™ trådværk.

Sæt to strømkilder sammen og opnå dobbelt effekt
- To Kemparc strømkilder kan forbindes parallelt og på den måde skabe en ekstra stor strømkilde, der har mere end 500 ampere til svejsning i f.eks. meget tykke materialer, forklarer Bergstrøm.

Software komponenterne forbedrer produktiviteten
Kemparc Synergic systemet indeholder flere forskellige synergiske kurver. De synergiske kurver og de 90 memorykanaler gør det nemt for robot-programmøren at indstille maskinen rigtigt.

Programmøren skal nemlig bare vælge pladetykkelsen på kontrolpanelet, og derefter finder maskinen automatisk de rigtige svejseparametre og kurver frem.

Kilde: Kemppi – http://www.kemppi.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078