23948sdkhjf

FLSmidth får million-kontrakt i Vietnam

FLSmidth har indgået en kontrakt med Liliiama Vietnam Machinery Installation Corporation om levering af materialehåndteringsanlæg til et kulfyret kraftværk ejet af Vietnam Oil and Gas Group (PetroVietnam).
FLSmidth har indgået en kontrakt til en værdi af cirka 200 mio. kr. med det statsejede selskab Liliama Vietnam Machinery Installation Corporation, som omfatter leverance af et anlæg til håndtering af kul, herunder udstyr til losning og læsning af skibe, samt lagerfaciliteter med en kapacitet på 400.000 tons til et kulfyret kraftværk, som ejes af Vietnam Oil and Gas Group (PetroVietnam).

Værket ligger i Ha Tinh provinsen i Vietnam, ca. 400 km syd for Hanoi.

Kontrakten omfatter alt ingeniørarbejde, konstruktion og levering af samtlige nøglekomponenter samt overvågning af montage og opstart. Udstyret omfatter bl.a. ca. 8 km transportanlæg.

- Vietnam er et velkendt marked for FLSmidth, og vi har i de seneste ti år leveret mange materialehåndteringsanlæg til forskellige industrier i landet. Denne ordre styrker derfor FLSmidth's tilstedeværelse og position i regionen yderligere, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil opstarten i begyndelsen af 2013.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328